Almanya'da Sel : Almanya'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada can kaybı sayısı yükseliyor.

Almanya'da Sel : Almanya'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada can kaybı sayısı yükseliyor.. Almanya'da dünden beri etkili olan sağanak yağışlar ülkedeki hayatı felç etti. Sel sebebiyle 30 kişinin kayıp olduğu bildirilirken, 25 binanın. Özbekistan'da camilerde cuma ve bayram namazları kılınmayacak. Günlerdir ülke genelinde etkili olan şiddetli yağışın yol açtığı sel felaketi ve fırtınada hayatını kaybedenlerin sayısı 20'ye yükselirken, 70 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Almanya'da etkili olan sağanak yağışların yol açtığı sel felaketinde bilanço artıyor.

133 kişi öldü, yüzlerce kişi hala kayıp. Afp'nin haberine göre, abd'ye resmi ziyarette bulunan başbakan angela merkel hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi ve selden. Almanya'da şiddetli yağmurun neden olduğu sel nedeniyle 6 bina çöktü. Almanya'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada can kaybı sayısı yükseliyor. Bonn şehrinin güneyindeki ren nehri'ne dökülen ahr nehrinin taşarak evlere büyük hasar verirken 6 binanın çöktüğü aktarıldı.

7lehjzcyefjjpm
7lehjzcyefjjpm from i.sozcu.com.tr
Dün gece altı bina çökerken, 6 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Almanya'nın güney ve batı bölgelerinde metrekareye 200 kilogram yağış düştü. Almanya'da etkili olan sağanak yağışların ardından meydana gelen selde en az 5 kişi hayatını kaybederken, 60 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Sel sebebiyle 30 kişinin kayıp olduğu bildirilirken, 25 binanın. Almanya'da büyük sel felaketi almanya, belçika'da ve hollanda'da çarşamba gününden bu yana etkili olan sağanak yağış ve selin yarattığı hasar giderek büyüyor. Almanya'da kuvvetli yağmurun yağması ile meydana gelen selden dolayı altı bina çöktü. Almanya'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada can kaybı sayısı yükseliyor. Sel nedeniyle 33 kişi yaşamını yitirirken, 6 bina yıkıldı.

Almanya'da sel felaketi olduğu son dakika haberleri olarak geldi.

Günlerdir ülke genelinde etkili olan şiddetli yağışın yol açtığı sel felaketi ve fırtınada. Almanya'da etkili olan sağanak yağışların yol açtığı sel felaketinde bilanço artıyor. Dünden beri etkili olan sağanak yağış almanya'ya felaket getirdi. Almanya'nın batısını etkisi altına alan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinin bilançosu artıyor. Son 200 yılın en büyük sel felaketini yaşayan almanya 'da ölü sayısı artıyor. 4 ilde suç örgütü soruşturması: Almanya'da su baskınları nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 93'e, belçika'da da 14'e ulaştı. Ülkenin batısında etkili olan yağışlar nedeniyle 200 bin kişiye elektrik verilemediği, birçok yerleşim yerinin de sular. Çok sayıda yolun trafiğe kapatıldığı. Sel felaketi ve fırtınadan dolayı ölü sayısı 33'e yükselirken en az 70 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Yetkililer ülkenin batısında daha fazla. Almanya'da kuvvetli yağmurun yağması ile meydana gelen selden dolayı altı bina çöktü. Özbekistan'da camilerde cuma ve bayram namazları kılınmayacak.

Moise suikastına dair yeni detaylar ortaya çıktı. Sel felaketi ve fırtınadan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükseldi. Son 200 yılın en büyük sel felaketini yaşayan almanya'da ölü sayısı artıyor. Almanya'da batısında şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 81'e yükselirken, kayıp sayısı bin 300 olarak açıklandı. Alman basınında yer alan haberlerde olay nedeniyle 30 kişinin kayıp olduğu belirtildi.

P 6djbi1il 10m
P 6djbi1il 10m from meydankibris.com
Almanya'da, 90'ı köln'ün güneyindeki ahrweiler semtinde olmak üzere ülke genelinde en az 133 kişinin sel nedeniyle hayatını kaybetti, yüzlerce kişi ise hala kayıp. Almanya'da büyük sel felaketi almanya, belçika'da ve hollanda'da çarşamba gününden bu yana etkili olan sağanak yağış ve selin yarattığı hasar giderek büyüyor. Almanya'da etkili olan sağanak yağışların ardından meydana gelen selde en az 5 kişi hayatını kaybederken, 60 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Çok sayıda yolun trafiğe kapatıldığı. Almanya'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada can kaybı sayısı yükseliyor. Almanya'da sel nedeniyle 6 binanın çökmesi sonucu 30 kişi aranıyor. Almanya'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada can kaybı sayısı yükseliyor. Almanya'da günlerdir devam eden şiddetli yağmur yüzünden ülkenin güneyindeki bazı kent ve kasabalar sular altında kaldı.

Sel sebebiyle 30 kişinin kayıp olduğu bildirilirken, 25 binanın.

Dün gece altı bina çökerken, 6 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Sel nedeniyle 42 kişi yaşamını yitirirken, 70 kişinin kayıp olduğu öğrenildi. Almanya'da meydana gelen sel felaketinde 7 kişi hayatını kaybetti. Almanya'da sel felaketi olduğu son dakika haberleri olarak geldi. Almanya'da sel nedeniyle 6 binanın çökmesi sonucu 30 kişi aranıyor. Son 200 yılın en büyük sel felaketini yaşayan almanya'da ölü sayısı artıyor. Günlerdir ülke genelinde etkili olan şiddetli yağışın yol açtığı sel felaketi ve fırtınada. Alman basınında yer alan haberlerde olay nedeniyle 33 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Özbekistan'da camilerde cuma ve bayram namazları kılınmayacak. Almanya'da günlerdir devam eden şiddetli yağmur yüzünden ülkenin güneyindeki bazı kent ve kasabalar sular altında kaldı. Sel sebebiyle 30 kişinin kayıp olduğu bildirilirken, 25 binanın. Almanya'da şiddetli yağmurun neden olduğu sel nedeniyle 6 bina çöktü. Almanya'da etkili olan sağanak yağışların ardından meydana gelen selde en az 5 kişi hayatını kaybederken, 60 kişinin de kayıp olduğu açıklandı.

Almanya'da batısında şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 81'e yükselirken, kayıp sayısı bin 300 olarak açıklandı. Almanya'da sel nedeniyle 6 binanın çökmesi sonucu 30 kişi aranıyor. Özbekistan'da camilerde cuma ve bayram namazları kılınmayacak. 42 kişi yaşamını yitirdi, onlarca kişi kayıp. Almanya'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada can kaybı sayısı yükseliyor.

Didiaafxtnz Qm
Didiaafxtnz Qm from d.arti49.com
Almanya'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada can kaybı sayısı yükseliyor. Dün gece altı bina çökerken, 6 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Almanya'da etkili olan şiddetli yağışların ardından meydana gelen sel felaketi ve fırtınada hayatını kaybedenlerin sayısı 33'e yükseldi. Çok sayıda yolun trafiğe kapatıldığı ülkede bir kent de afet bölgesi ilan edildi. Yetkililer ülkenin batısında daha fazla. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Almanya'da su baskınları nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 93'e, belçika'da da 14'e ulaştı. Almanya'da etkili olan sağanak yağışların yol açtığı sel felaketinde bilanço artıyor.

Şiddetli yağış, sele neden oldu.

Özbekistan'da camilerde cuma ve bayram namazları kılınmayacak. Almanya'da şiddetli yağmurun neden olduğu sel nedeniyle 6 bina çöktü. Almanya'da kuvvetli yağmurun yağması ile meydana gelen selden dolayı altı bina çöktü. Ölü sayısı da artıyor ve onlarca insandan haber alınamıyor. Almanya'da etkili olan sağanak yağışların ardından meydana gelen selde en az 5 kişi hayatını kaybederken, 60 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Ülkenin batısında etkili olan yağışlar nedeniyle 200 bin kişiye elektrik verilemediği, birçok yerleşim yerinin de sular. Almanya'da sel felaketi olduğu son dakika haberleri olarak geldi. Sel felaketi ve fırtınadan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükseldi. Son 200 yılın en büyük sel felaketini yaşayan almanya'da ölü sayısı artıyor. Almanya'da etkili olan sağanak yağışların ardından meydana gelen selde en az 5 kişi hayatını kaybederken, 60 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Sel sebebiyle 30 kişinin kayıp olduğu bildirilirken, 25 binanın. Afp'nin haberine göre, abd'ye resmi ziyarette bulunan başbakan angela merkel hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi ve selden. Almanya'nın batısını etkisi altına alan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinin bilançosu artıyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama